بيوگرافي جاستين بيبر: تمام زندگي و ديدگاه هاي وي + تصاوير
سه شنبه 26 تير 1397 - 1:47:09 PM
چه خبر - همه چيز درباره جاستين بيبر

او در سال 2007، با قرار دادن ويدئوهايي از خواندن خود در يوتوب، در بين کاربران آن وب‌گاه محبوب شد و در سال 2008 توسط اسکوتر براون، (کسي که بعداً مدير برنامه‌هايش شد) به صنعت موسيقي وارد شد. او به‌طور رسمي خوانندگي را از سال 2009 و با انتشار آلبوم چندآهنگهٔ دنياي من شروع کرد. در سال 2010 اولين آلبوم استوديويياش با نام دنياي من 2 که ادامهٔ آلبوم چندآهنگهٔ قبلي‌اش با نام دنياي من بود، منتشر شد و در رتبهٔ 1 جدول بيلبورد 200 جاي گرفت.

بيشتر بدانيد : بيوگرافي و عکس هاي هايلي بالدوين نامزد جاستين بيبر: از انکار تا ابراز

پس از انتشار آلبوم دنياي من 2 توري جهاني را با نام تور دنياي من آغاز کرد. فيلم سه‌بعدي او نيز با نام هرگز نگو هرگز که يک مستند کنسرتي است در اوايل سال 2011 اکران شد و به پرفروش‌ترين فيلم مستند، موزيکال و کنسرتي تاريخ آمريکا تبديل شد. در اواخر سال 2011 دومين آلبوم استوديويي وي با نام زير دارواش به بازار آمد که همانند آلبوم اولش، شمارهٔ 1 جدول بيلبورد 200 شد. سومين آلبوم استوديويي وي با نام باور در پايان بهار 2012 پخش شد. چهارمين آلبوم استوديويي وي با نام هدف در نوامبر 2015 منتشر شد. اين آلبوم موفقيت تجاري داشت و سه تک‌آهنگ از آن در صدر فهرست 100 آهنگ داغ بيلبورد قرار گرفتند.

جاستين بيبر, بيوگرافي جاستين بيبر
جاستين بيبر بيوگرافي

بيبر (به گفتهٔ خودش) تحت تأثير هنرمندان سياه‌پوست همانند مايکل جکسون است. او در سال 2011 از طرف مجلهٔ تايم به عنوان يکي از 100 فرد تأثيرگذار سال انتخاب شد. همچنين در سال 2011 به عنوان دومين فرد ثروتمند زير 30 سال 12 ماه گذشته نيز معرفي شد. در سال 2012 مجلهٔ فوربس اعلام کرد که درآمد بيبر در دو سال گذشته 108 ميليون دلار بوده‌است و تا مه 2012 بيش از 15 ميليون نسخه از آلبوم‌هايش در جهان به فروش رسيده‌است. همچنين توسط همين مجله در رتبهٔ سوم فهرست صد شخصيت مشهور قدرتمند سال 2012 قرار گرفت. وي در سال 2018 با هايلي بالدوين ازدواج کرد.


جاستين بيبر در کودکي پيش از مشهور شدن

جاستين بيبر در تاريخ 1 مارس 1994 (‎10 اسفند 1372) در لندن، انتاريو به دنيا آمد و در شهر استرت‌فورد، انتاريو بزرگ شد. پدر بزرگ پدري او اهل آلمان بود که مدت‌ها قبل به کانادا مهاجرت کرد. مادر جاستين، پتي مالت، نيز فرانسه-کانادايي‌تبار است. مادرش وقتي که 18 ساله بود جاستين را باردار شد. وقتي جاستين 2 ساله بود پدرش، جرمي بيبر، براي ازدواج با زن ديگري پتي را طلاق داد و مادرش او را به تنهايي و با درآمد کمي که از کارش بدست مي‌آورد بزرگ کرد. در حالي که جاستين بزرگ مي‌شد مادرش نحوهٔ نواختن پيانو، درام، گيتار و ترومپت را به او آموخت. اوايل سال 2007 زماني که او 12 ساله بود در مسابقه‌اي محلي که در شهر استرت‌فورد برگزار مي‌شد شرکت کرد و آهنگي از ني-يو به نام «So Sick» را خواند و به رتبه دوم رسيد. سپس مادرش فيلم‌هايي از اين مسابقه را در يوتوب گذاشت تا دوستان و آشنايان آن را ببينند. پتي که متوجه علاقه مردم به فيلم‌هاي پسرش شد شروع به گذاشتن فيلم‌هاي جديدي از او در يوتوب کرد. او به اين کارش ادامه داد تا اين که بازديد از ويديوهاي پسرش به 10 ميليون رسيد.

بيشتر بدانيد : دلايل عجيب چين براي ممنوع الورود کردن سلنا گومز کيتي پري برد پيت و ...

جاستين بيبر, بيوگرافي جاستين بيبر
بيوگرافي جاستين بيبر

ماجراي مشهور شدن جاستين بيبر در يوتيوب

بعد از محبوبيت ويديوهاي بيبر در يوتوب، اسکوتر براون به‌طور تصادفي يکي از ويديوهاي او را مشاهده کرد. براون که تحت تأثير استعداد بيبر قرار گرفته بود، شروع به تماشاي تمام ويديوهاي او در مسابقهٔ مدرسه کرد و در نهايت با پتي تماس گرفت تا پيرامون استعداد فوق العادهٔ پسرش صحبت کند. پتي در ابتدا علاقه‌اي به اين که پسرش يک سوپر استار شود نشان نمي‌داد اما بعد از مدتي رضايت داد تا براون، جاستين را براي ضبط چند آهنگ آزمايشي به آتلانتا ببرد. يک هفتهٔ بعد، براون، جاستين را با آشر، خوانندهٔ معروف پاپ و آر اند بي آشنا کرد. به اين ترتيب بود که جاستين به گروه موسيقي ريموند و براون (گروه موسيقي آشر ريموند و اسکوتر براون) که به اختصار آربي‌ام‌جي خوانده مي‌شد، پيوست. در اکتبر 2008 بيبر قرارداد خود را با کمپاني آيلند رکوردز امضا کرد و اسکوتر براون مدير برنامه‌هاي او شد. در همان زمان جاستين به همراه مادرش به آتلانتا نقل مکان کرد.


آلبوم دنياي من : جاستين بيبر

در ژوئيه 2009 اولين تک‌آهنگ بيبر با نام «يک بار» در راديو پخش شد. اين تک‌آهنگ در اولين هفتهٔ انتشارش توانست رتبه 12 را در جدول 100 اثر برتر کانادا و رتبهٔ 17 را در جدول 100 اثر برتر بيلبورد بدست آورد. اولين اثر بيبر با نام «دنياي من» که آلبومي چندآهنگه (EP) بود، در تاريخ 17 نوامبر 2009 روانه بازار شد. اين آلبوم در بيلبورد 200 به رتبهٔ 6 دست يافت و در کمتر از يک سال، 1 ميليون نسخه فروش داشت. سه تک‌آهنگ اين آلبوم به نام‌هاي «يک دختر تنها»، «مرا دوست بدار» و «دختر محبوب» در جدول 100 آهنگ داغ بيلبورد جز 40 اثر برتر شدند.
در 20 دسامبر 2009 جاستين آهنگ «روزي در کريسمس» را به مناسبت کريسمس براي رئيس‌جمهور آمريکا، باراک اوباما و همسر او، ميشل، در کاخ سفيد اجرا کرد. («روزي در کريسمس» را استيو واندر در سال 1967 براي کريسمس خواند و مايکل جکسون آن را براي کريسمس 1970 بازخواني کرد).
او همچنين در پنچاه و دومين مراسم اهداي جوايز گرمي حاضر شد. در همان شب پس از مراسم گرمي جاستين به همراه 84 خوانندهٔ ديگر براي خواندن تک‌آهنگ خيريه «ما دنياييم 25 براي هائيتي» که به مناسبت 25اُمين سالگرد ترانهٔ «ما دنياييم» و جمع‌آوري کمک براي زلزله زدگان هائيتي بازخواني مي‌شد به استوديويي رفتند. جاستين در بين آن خوانندگان جوان‌ترين بود. («ما دنياييم» نوشتهٔ مايکل جکسون و لايونل ريچي، براي کمک به قحطي زدگان آفريقا به همراهي 43 تن از ابر خوانندگان آن زمان بعد از مراسم گرمي در سال 1985 ضبط شد).

بيوگرافي جاستين بيبر , جاستين بيبر دومين فرد پولدار مشهور در جهان
جاستين بيبر دومين فرد پولدار مشهور در جهان

اين آلبوم اولين آلبوم استوديويي بيبر است. قبل از دنياي من 2٫0، آلبومي چند آهنگه به نام «دنياي من» که تنها 25 دقيقه زمان داشت منتشر شد. در 19 مارس 2010 اولين آلبوم استوديويي بيبر با نام «دنياي من 2٫0» منتشر شد. اولين تک‌آهنگ اين آلبوم، ترانهٔ «عزيزم» بود که با هم‌خواني لوداکريس در ژانويهٔ 2010 منتشر شد و با فروش بيش از 6 ميليون نسخه تا پايان سال 2010، پرفروش‌ترين و موفق‌ترين ترانهٔ وي تا به امروز است. اين ترانه در جداول موسيقي آمريکا به رتبهٔ 5 رسيد و در هفت کشور ديگر در 10 ترانهٔ برتر قرار گرفت و در فرانسه شماره 1 شد. سپس او اولين تور رسمي خودش را با نام «تور دنياي من» در 23 ژوئن 2010 (‎1 مرداد 1389) و از شهر هارتفورد آغاز کرد. در ماه ژوئيه 2010، بيبر، جستجو شده‌ترين فرد مشهور در اينترنت بود. در همان ماه، ويدئوي ترانهٔ «عزيزم»، با بيش از 250 ميليون بازديد در سايت يوتوب، به «پربازديدترين ويدئوي تاريخ تأسيس يوتوب» بدل گشت. هم‌زمان با اين اتفاق، اين ويدئو به «دوست داشتني‌ترين ويدئوي يوتوب» تبديل شد. اما در سال 2012 ويدئوي «گانگام استايل» با بازديد بيش از 1 ميليارد بار رکورد «عزيزم» را شکست. در سپتامبر 2010 گزارش شد که حساب کاربري بيبر در توييتر، به تنهايي 3 درصد از ترافيک روزانهٔ اين سايت را دارد.
در ژوئيه 2010، او کار ضبط دومين آلبوم استوديويي خود را آغاز کرد.

بيشتر بدانيد : واکنش تند اداره فرهنگ پکن به رفتارهاي ناشايست جاستين بيبر

جاستين بيبر: هرگز نگو هرگز

در فوريه 2011 فيلم سه‌بعدي‌اي به نام (جاستين بيبر: هرگز نگو هرگز) به کارگرداني جون چو، کارگردان فيلم Step Up 3D اکران شد. اين فيلم توانست رکورد فيلم اين آخرش است مايکل جکسون (2009) را در ميزان فروش در کشور آمريکا بشکند و به پرفروش‌ترين فيلم موزيکال، کنسرتي و مستند آمريکا تبديل شود.
در سال 2011 او از طرف مجله تايمز به عنوان يکي از 100 فرد تأثيرگذار سال انتخاب شد. در مه 2011 جاستين بيبر 6 جايزهٔ بيلبورد را از آن خود کرد. در اين مراسم، جاستين بيبر و امينم، هر يک با 6 جايزه، بيشترين تعداد جايزه را از آن خود کردند.

جاستين بيبر: دومين فرد مشهور زير سي سال

او در ژوئن 2011، از طرف مجلهٔ فوربس به عنوان دومين فرد ثروتمند مشهور زير 30 سال در 12 ماه گذشته انتخاب شد. او در اين فهرست جوان‌ترين ستارهٔ موسيقي بود. طبق بررسي‌هاي اين مجله، دستمزد او در 12 ماه گذشته، 53 ميليون دلار بوده‌است.

جاستين بيبر, بيوگرافي جاستين بيبر
بيوگرافي جاستين بيبر

آغاز رابطه جاستين بيبر و سلنا گومز

بيبر از اين زمان به بعد رابطه‌اي عاشقانه‌اي با سلنا گومز برقرار کرد. رابطه‌اي که تا مدت‌ها از طرف هر دو تکذيب مي‌شد.
دومين آلبوم استوديويي جاستين با نام (زير درخت دارواش) در 11 نوامبر 2011 (‎10 آبان 1390) منتشر شد. اين آلبوم در هفتهٔ اول انتشارش در رتبهٔ 1 جدول بيلبورد 200 قرار گرفت و باعث شد تا جاستين به جوان‌ترين خوانندهٔ تاريخ تبديل شود که آلبوم کريسمسش در جدول آمريکا شماره يک مي‌شود. رکورد قبلي براي آلبوم کريسمسِ الويس پريسلي بود که در سال 1957 و در 24 سالگي‌اش منتشر شد. همچنين زير درخت دارواش سومين آلبوم جاستين است که در جدول بيلبورد 200 شماره يک مي‌شود. جاستين بيبر با اين آلبوم به اولين خواننده‌اي تبديل شد که قبل از تولد 18 سالگي‌اش، 3 آلبوم شماره يک در جدول بيلبورد 200 دارد. (اولين آلبوم شماره يک او دنياي من 2٫0 و دومين آلبوم هرگز نگو هرگز - ريميکس‌ها بود)


جاستين بيبر: آلبوم باور

جاستين در اوايل سال 2012 ميلادي و در آستانهٔ 18 سالگيش، در مصاحبه‌اي با مجلهٔ وي، از حرفه و تأثيرش در آينده سخن گفت:
من هرگز نمي‌خواهم چيزي شوم که مردم مي‌خواهند. اينکه در پارتي‌هاي شبانه شرکت کنم و گرفتار الکل شوم. من هرگز نمي‌خواهم طوري رفتار کنم که احترام بچه‌ها و والدين‌شان را از دست بدهم. من مي‌خواهم توانايي انجام کاري که مايکل جکسون کرد را داشته باشم. او همواره ترانه‌هاي پرهيزکارانه و پاک مي‌خواند؛ و هميشه بچه‌ها، مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌هايشان او را دوست مي‌داشتند. من نمي‌خواهم در مورد رابطه‌هاي جنسي و مواد مخدر بخوانم و ناسزا بگويم. مي‌خواهم در مورد عشق بخوانم و شايد وقتي بزرگ‌تر شدم بيشتر عاشق شوم. اما مي‌خواهم مورد احترام همه باشم.
در پايان بهار 2012، چهارمين آلبوم استوديويي بيبر با نام باور منتشر شد. اين آلبوم در جدول بيلبورد 200 به رتبهٔ يک رسيد و تبديل به چهارمين آلبوم شماره يک بيبر در اين جدول شد. تور باور نيز به منظور تبليغ آلبوم از سپتامبر 2012 شروع شد. در ماه نوامبر 2012 جاستين در مراسم جايزه موسيقي آمريکا برنده سه جايزه از جمله بهترين هنرمند سال شد. ريانا و کتي پري از جمله نامزدهاي اين جايزه بودند.
” بسياري از مردم، مخاطبان تو را با مخاطبان مايکل جکسون و بيتلز مقايسه مي‌کنند… اينان اسطوره‌هاي غول آسايي هستند که چهرهٔ موسيقي زمان ما را به کلي دگرگون ساختند، اما هيچ‌يک از آن‌ها با سرعتي که تو طي اين مدت کوتاه به شهرت رسيدي، معروف نشدند. تو محصول رسانه‌هاي جمعي هستي، بنابراين هرگز پيش از اين ستاره‌اي مانند تو نبوده‌است. “


اپرا وينفري در مصاحبه با بيبر

بيبر در پايان نوامبر مصاحبه‌اي با اپرا وينفري انجام داد. اپرا از اين مصاحبه به عنوان بزرگ‌ترين مصاحبه‌اش از زمان مصاحبه با مايکل جکسون در سال 1993 نام برد. اپرا گفت که هرگز ستاره‌اي مانند بيبر بر روي زمين نبوده‌است، زيرا بيبر طي مدتي کوتاه از طريق توييتر، فيس‌بوک و رسانه‌هاي جمعي به شهرت بسيار رسيد و «محصول رسانه‌هاي جمعي است». اپرا او را همانند جکسون و بيتلز و الويس پريسلي «پديدهٔ دوران معاصر» و داراي ميليون‌ها هوادار توصيف کرد.
بيبر در همين ماه مدال «ملکهٔ اليزابت دوم» را که به مناسب شصتمين سالگرد سلطنت ملکهٔ انگلستان ساخته شده بود از استيفن هارپر نخست‌وزير کانادا دريافت کرد. وب‌گاه توييتر در پايان سال 2012 اعلام کرد که توييت بيبر در گرامي‌داشت مرگ الينا روث، کودک شش ساله‌اي که مبتلا به سرطان مغز بود بيشترين تعداد بازتوييت را پس از توييت باراک اوباما پس از پيروزي در انتخابات داشته‌است.
در 7 مه 2013 ديوين کاپلند از جاستين و آشر به خاطر کپي‌برداري غيرقانوني در ترانهٔ «کسي براي دوست داشتن» شکايت کرد.


جاستين بيبر: آلبوم هدف

در 28 اوت 2015 بيبر تک‌آهنگ «منظورت چيه؟» به سبک‌هاي تين‌پاپ، موسيقي رقص الکترونيک و آراندبي را منتشر کرد؛ اولين تک‌آهنگ از چهارمين آلبوم استوديويي بيبر به نام هدف که در 13 نوامبر 2015 (22 آبان 1394) منتشر شد. تک‌آهنگ «منظورت چيه؟» توانست به اولين آهنگ بيبر تبديل شود که در فهرست 100 آهنگ داغ بيلبورد به رتبهٔ يک برسد. به همين دليل وي توانست رکورد جوان‌ترين هنرمند مرد که توانسته در بيلبود رتبهٔ اول را به‌دست بياورد را در رکوردهاي جهاني گينس به دست بياورد.
در 22 اکتبر نيز دومين تک‌آهنگ به نام «تأسف» منتشر شد و در 11 ژانويه 2016 توانست پس از 8 هفته حضور در جايگاه دوم پس از ترانهٔ «سلام» از ادل در 100 آهنگ داغ بيلبورد رتبهٔ يک جدول را به دست آورد. اين آهنگ دومين آهنگ از بيبر بود که به رتبهٔ يک اين جدول دست يافت.
سومين تک‌آهنگ از هدف، خودت را دوست داشته باش نيز رتبهٔ يک را در ايالات متحده به دست آورد و بيبر به اولين هنرمند مرد تقريباً يک دهه تبديل شد که سه آهنگ رتبهٔ يک از يک آلبوم داشت از آخرين‌باري که جاستين تيمبرليک با آلبوم خودش سکس آينده/صداهاي عشق در سال‌هاي 2006/2007 به دست آورده بود.


تأثير اينترنت در موفقيت بيبر

روزنامهٔ آبزرور که در انگلستان منتشر مي‌شود، در گزارشي اعلام کرده که تأثيرات بيبر در بين جوامع مجازي، بيشتر از افرادي چون باراک اوباما و دالايي لاما است. مطابق گفتهٔ جن هافمن از روزنامهٔ نيويورک تايمز، «يکي از تأثيرات بيبر در جوامع مجازي، حساب کاربري او در سايت يوتوب است. قبل از اين که بيبر اولين اثر خود را (دنياي من) منتشر کند، حساب يوتوب او تا اواسط ماه نوامبر 2009، ميليون‌ها بازديد داشته‌است». بيبر اين موفقيت را مديون اسکوتر براون بود. اولين کاري که براون کرد، بارگذاري ويدئوهاي خانگي بيشتر از بيبر در يوتوب بود تا رتبهٔ جاستين در يوتوب بالاتر برود.
من گفتم: جاستين. طوري بخون که انگار کسي در اتاق نيست. ما با دوربين‌هاي گرون قيمت فيلم نمي‌گيريم. ما اين کار رو به بچه‌ها مي‌سپاريم. بزار اونا اين کارو انجام بدن.
بيبر همچنان به بارگذاري ويدئوهاي جديد در همان حساب کاربري ادامه داد و يک حساب کاربري در سايت توييتر نيز راه‌اندازي کرد و به‌طور مرتب با طرفدارانش ارتباط برقرار کرد. اين حساب بيبر در توييتر، تا نوامبر 2010، 6 ميليون دنبال‌کننده را جذب خود کرد. هم اکنون به‌طور متوسط روزانه 24٬000 دنبال‌کننده به اين حساب اضافه مي‌شود. اين دو حساب کاربري نقش اصلي را در شناساندن بيبر و همچنين فروش ترانه‌هايش داشته‌است به‌طوري‌که موزيک ويدئوي ترانهٔ «يک بار» پس از بار شدن در يوتوب به سرعت، به فروش رفت.


انتقادات و جنجال‌ها عليه جاستين بيبر
بيبر در اغلب مواقع، به خاطر جوان‌تر نماياندن چهره و صداي خود نسبت به سنش و همچنين موسيقي تين-پاپش و ظاهر و توجه مداوم رسانه‌ها، مورد انتقاد قرار مي‌گيرد. نيک کالينز از روزنامهٔ ديلي تلگراف بر اين باور است که:

«شخصيت و طرز برخورد بيبر، به ويژه، نوع واکنشش در برابر منتقدان اينترنتي‌اي که دربارهٔ ظاهر نوجوانانه‌اش، آهنگ‌هاي تين-پاپش، وجه‌اش به عنوان بتي که دختران نوجوان عاشقش هستند و شيوهٔ رفتار و سخن گفتنش، او را نقد و نکوهش مي‌کنند، تند و هجومي به نظر مي‌رسد؛ که اين رفتار از نظر مخالفان و منتقدان بيبر بيشتر مناسب رپرهاست تا شخصي مانند او که از طبقهٔ متوسط برخاسته است».
همچنين او به‌طور مکرر هدف وبلاگ‌ها، هکرها و به خصوص گروه‌هاي ناشناس سايت 4چن، کاربران يوتوب و گروه‌هاي کاربري در فيس بوک قرار گرفته‌است. از موفق‌ترين کارهاي اين گروه‌ها، تبديل کردن واژهٔ «جاستين بيبر سيفيليس» به يکي از پرجستجوترين واژه‌هاي گوگل در سال 2010، هک کردن ويدئوهاي بيبر در يوتوب به‌طوري‌که کاربران در هنگام بازديد از آن‌ها به سايت‌هاي ديگر راهنمايي مي‌شدند يا با پيامي مبني بر اينکه:
«جاستين بيبر در تصادف رانندگي جان خود را از دست داد» مواجه مي‌شدند، تغيير عکس او در سايت به يک عکس پورنوگرافي و همچنين پخش کردن شايعات و جک‌هاي مختلف از قبيل: بيبر مرده‌است، به مکتبي گراييده‌است و حتي اينکه مادرش، پتي مالته، در ازاي 50٬000 دلار قرار است عکسي بدون لباس را از خود بر روي جلد مجلهٔ پلي بوي چاپ کند. تمام اين ماجراها باعث شد تا شرکت‌هاي اينترنتي، سيستم‌هاي امنيتي خود را براي جلوگيري از نفوذ هکرها تقويت کنند؛ بيبر هم در توييتر خود نوشت که هنوز زنده است و آن شايعه دربارهٔ مادرش دروغ بوده و باعث «از کوره در رفتنش شده‌است».
از جالب توجه‌ترين اتفاقات، کمپينگي بود که قرار بود جاستين بيبر را تحت عنوان تور جديدش به کره شمالي ببرد. اين کمپينگ در پي راي دادن کاربران سايت‌هاي 4چن، ديگ و رديت در سايت رسمي تور بيبر به راه افتاد. اما اين کار غيرممکن بود، زيرا دولت کرهٔ شمالي به بيبر براي وارد شدن به اين کشور اجازه نمي‌داد. گروه موسيقي يونيورسال هم هرگونه دخالت در اين راي‌گيري را رد کرد و در مصاحبه با بي‌بي‌سي، اين اتفاق را «فريب اينترنتي» خواند.


دستگيري جاستين بيبر در فلوريدا

جاستين بيبر در 23 ژانويه 2014 در فلوريدا به جرم رانندگي در حاليکه تحت تأثير الکل، ماري‌جوانا و دارو بوده‌است و همچنين کورس گذاشتن با اتومبيل دستگير شد. همچنين مشخص شد زمان اعتبار گواهينامه رانندگي وي نيز تمام شده بوده‌است. وي تا اعلام راي دادگاه با وثيقه 2500 دلاري آزاد شد. همچنين جاستين در آمريکا به خاطر خشونت و پرخاشگري مجبور به گذراندن دوره 12 ساعته مديريت خشم شد. جاستين در تاريخ July 9th 2014 چندين بار به خانه همسايه خود تخم مرغ پرتاب کرد؛ که همچنان حکم دادگاه توسط هيچ سايت معتبري اعلام نشده‌است.


اعتقادات و گرايش‌هاي مذهبي جاستين بيبر
جاستين بيبر يک مسيحي است

من يک فرد مذهبي نيستم. من يک روحاني‌ام … من باور دارم که يک قدرت بالاتر از هدايت در زندگي همه وجود دارد! من براي تأييد کردن دعاهايم به کليسا نمي‌رم و به جاي اين کار تمرکز بر دعا کردن به صورت خصوصي با خدا مي‌کنم … ما آدم‌هاي مذهبي زيادي داريم. من سعي ندارم به اون‌ها توهين کنم ولي فکر کنم اون‌ها گم شدند و فقط به کليسا ميرن … ولي براي من اينطور نيست. من به کليسا نميرم ولي به جاش تمرکز بر دعا کردن مي‌کنم. مردم مي‌تونن بگن که «اگر تو به کليسا نمي‌ري پس مسيحي نيستي!» اما هستم. من با او حرف مي‌زنم.
قابل ذکر است که جاستين در اواخر سال 2011 ميلادي عکس مسيح را بر روي پاي چپش خالکوبي کرد.

 بيوگرافي جاستين بيبر, جاستين بيبر
بيوگرافي جاستين بيبر

اسکوتر براون، مدير برنامه جاستين بيبر و کسي که اولين بار استعداد وي را در اينترنت کشف و او را به دنياي حرفه‌اي موسيقي وارد کرد در مصاحبه با روزنامهٔ هاآرتص، نخستين بار پرده از گرايش‌هاي يهودي جاستين برداشت. همچنين اسکوتر براون در فيلم مستند «جاستين بيبر: هرگز نگو هرگز» بيان کرد که جاستين قبل از شروع همه کنسرت‌هايش ابتدا دعاي «شيما» (نيايش يهوديان) را با گروه موسيقي‌اش زمزمه مي‌کند و پس از آن دعاي مسيحيان را مي‌خواند، اسکوتر براون در بخش ديگري از اين فيلم مي‌گويد: «کودکاني وجود دارند که قرباني يهودي‌ستيزي هستند، آن‌ها با ديدن اين فيلم با کسي که هم فرهنگ خودشان است آشنا مي‌شوند و من هم به همين دليل احساس خيلي خوبي دارم.»
شايعهٔ پيوند جاستين بيبر با يهوديت پس از سفر او به اسرائيل در ماه آوريل 2011 و در ادامهٔ «تور دنياي من» پررنگ‌تر شد. در اين سفر از طرف اسکوتر براون، تقاضاي ملاقات جاستين با بنيامين نتانياهو، نخست‌وزير اسرائيل صورت گرفت که بعداً عنوان شد اين تقاضا از سوي نتانياهو رد شده‌است. خود جاستين بيبر سفر به اسرائيل را صرفاً جهت اجراي کنسرت ذکر کرده و هرگونه ارتباط اين سفر با سياست را رد نموده‌است. اين در حاليست که قرار بود بيبر با کودکان اسرائيلي آسيب ديده از حملات موشکي حماس ديدار کند ولي به جاي آن 700 بليط رايگان به کودکان اسرائيلي مرز اسرائيل با غزه جهت شرکت در کنسرتش در تل آويو بخشيد.
شايعات مبني بر يهودي بودن بيبر پس از شرکت او در مراسم عروسي دان کيتر (گيتاريست يهودي گروهش) در تورنتو بالا گرفت. در آن مراسم بيبر با کلاه کيپا (کلاه سنتي يهوديان) شرکت کرده بود تا به ريشه‌هاي يهودي گروهش احترام بگذارد.
همچنين جاستين و پدرش هنگام حضور در اسرائيل بر بدن خود خالکوبي‌اي (تاتو) حک کردند. در اين تاتو کلمه «يشوا» (عيسي) به حروف عبري نوشته شده‌است.


عقايد جاستين بيبر در مورد ازدواج و رابطه جنسي قبل از ازدواج

او در فوريهٔ 2011 با مجلهٔ رولينگ استون مصاحبه‌اي انجام داد. از او سؤال شد که آيا، معتقد است که انسان تا قبل از ازدواج، نبايد رابطهٔ جنسي داشته باشد؟ بيبر پاسخ داد: «من اعتقاد دارم که نبايد با کسي سکس داشت مگر اينکه آن شخص را دوست داشته باشي.»
سپس نظر بيبر را دربارهٔ سقط جنين پرسيد. او جواب داد: «من اعتقادي به اين کار ندارم. مثل اين ميمونه که يک بچه رو بکشي!»


اما وقتي از بيبر دربارهٔ سقط جنين ناشي از حاملگي ناخواسته و تجاوز به عنف سؤال کرد، او جواب داد:

«خوب. من فکر مي‌کنم که اين اتفاق به راستي خيلي ناراحت‌کننده‌است، اما هر اتفاقي يک دليل دارد. من نمي‌دونم که چطور براي اين کارشون (سقط جنين) اين دليل (حاملگي ناخواسته) رو ميارن! من تا حالا در اين موقعيت قرار نگرفتم، پس نمي‌تونم دربارهٔ اين عمل قضاوت کنم.»

ديدگاه جاستين بيبر در مورد همجنسگرايي

در برخي از مصاحبه‌ها، بيبر دربارهٔ همجنس‌گرايي صحبت کرد؛ او توضيح مي‌دهد:
«هر کسي اختيار اعمال خودش را دارد. اين کار روي برخورد من با آن شخص تأثير نمي‌گذارد و همچنين نبايد روي رفتار هيچ‌کس ديگري تأثير داشته باشد».
اما رولينگ استون اظهار مي‌کند که:
«مشخص نيست که آيا جاستين بيبر، همجنس‌گرايي را به عنوان يک سبک زندگي، قبول دارد يا خير».
او همچنين يکي از اعضاي «پروژهٔ بهتر مي‌شود» که پروژه‌اي دربارهٔ حمايت از حقوق همجنسگرايان است، مي‌باشد.


وقتي در مصاحبه‌اي از بيبر دربارهٔ استفاده از صحنه‌هاي سکسي و جنسي در موزيک ويدئوها سؤال شد؛ او از اين که اين کار را در هنر موسيقي انجام مي‌دهند ابراز ناراحتي کرد و گفت:

«مي‌خواهم خط مايکل جکسون را دنبال نمايم . تا هميشه فقط يک مايکل جکسون خواهد بود. او همه چيز را درست انجام مي‌داد. ترانه‌هايش احمقانه يا خارج از خطوط وي نبودند. هر فردي دوست دارد که شانس اين را داشته باشد که به جايگاهي همچون وي دست يابد، يعني در آن سطح و منزلت. من هم همين‌طور. نمي‌خواهم خيلي زود بزرگ شوم. بسياري از مردم که اين را مي‌خواهند، در اشتباه هستند».


بيبر يکي از هوادارن و تأثير پذيرفتگان از مايکل جکسون است. او بارها در مصاحبه‌هايش از وي سخن گفته‌است. او در 38امين مراسم اهداي جوايز موسيقي آمريکا در سال 2010، پس از دريافت جايزه‌اش گفت:

«مي‌خواهم از مايکل جکسون قدرداني کنم. بدون مايکل جکسون هيچ‌يک از ما اينجا نبوديم».
بيبر همچنين از هواداران خوانندگان سياهپوست، همانند: بويز تو من و توپاک شکور است.
او مي‌گويد:
«موسيقي، موسيقي است. من کاملاً از مايکل جکسون و بويز تو من و ديگر هنرمندان سياه‌پوست تأثير گرفته‌ام. اين‌ها کساني هستند که من دوستشان دارم و برام فرقي نمي‌کند که آن‌ها چه رنگي هستند. مايکل [جکسون] قادر بود که تمام بينندگان را از کوچک‌ترين تا بزرگ‌ترينشان را تحت تأثير قرار دهد. او هيچ وقت خودش را محدود نمي‌کرد. او خيلي بزرگ بود. همه دوستش داشتند و او هدف من است. مي‌خواهم همانند او مردم را شاد کنم، الهام‌گرشان باشم و همه را تحت تأثير خود قرار بدم». اين تأثير بيبر از جکسون، در آثار و رفتار او بسيار مشهود است به‌طوري‌که تلويزيون ABC، بيبر را «مايکل جکسون فردا» ناميده‌است. در اکثر آثار بيبر همانند ترانه‌ها و موزيک ويدئوها، نشانه‌هايي از جکسون است؛ همانند ترانه‌هاي «دعا»، «بزرگتر» و «اولين رقص» و در موزيک ويدئوي ترانهٔ «عزيزم» و همچنين حرکات رقصش و نوع اجراي کنسرت‌هايش و رفتار و پوشش لباس‌هايش. او هوادار سياست‌هاي باراک اوباما است اما مي‌گويد که علاقه‌اي به اين که ساکن آمريکا و يک شهروند آمريکايي باشد ندارد. او زادگاهش، کانادا را اين‌گونه توصيف مي‌کند: «بهترين کشور دنيا» و براي اين جمله، ميزان بالاي سلامتي و امنيت در کشورش را به عنوان دليل مثال زد.

بيشتر بدانيد : بيوگرافي مريل استريپ + عکس هاي وي در جواني

بيشتر بدانيد : بيوگرافي هديه تهراني و گفتارهاي جنجال برانگيز او

بيشتر بدانيد : بيوگرافي فروغ فرخزاد : از ازدواج و رابطه عاشقانه تا مرگي پيش بيني شده


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/124763/بيوگرافي جاستين بيبر- تمام زندگي و ديدگاه هاي وي - تصاوير
بستن   چاپ