چه خبر - آموزش پخت پاي توت فرنگي
اين پاي توت فرنگي با ظاهري زيبا و اشتها آور مي تواند به عنوان يک شيريني خوشمزه بر سر ميز منزل شما قرار بگيرد. درست کردن پاي توت فرنگي پيچيده همراه با پنير خامه ايي را مرحله به مرحله همراه با تصوير به شما عزيزان آموزش مي دهيم.
مواد لازم براي پاي توت فرنگي
پنير خامه ايي نرم : يک بسته
پودر شکر : 1/3 فنجان
مرباي توت فرنگي
خمير آماده شده ورقه ايي
طرز تهيه پاي توت فرنگي - مرحله اول
فر را روشن کرده و در دماي 375 درجه فارنهايت تنظيم کنيد. ورقه هاي خمير آماده شده را پهن کنيد و آن ها را به قسمت هاي مساوي مربعي شکل تقسيم کنيد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : پاي پنير يخچالي
طرز تهيه پاي توت فرنگي - مرحله دوم
در يک کاسه به وسيله همزن برقي پنير خامه ايي و پودر شکر را با هم مخلوط کنيد. بر روي هر يک از مربع هاي خمير همان گونه که در تصوير مشاهده مي کنيد از ضلع بالاي مربع تا ضلع روبروي آن يک قاشق غذاخوري مخلوط پنير خامه ايي و شکر بريزيد. سپس روي آن را با يک قاشق چايي خوري مربا يا مارمالاد توت فرنگي بپوشانيد.
طرز تهيه پاي توت فرنگي - مرحله سوم
دو گوشه ي ديگر مربع که روي آن ها پنير و مربا ريخته نشده را روي هم جمع کنيد. به همين ترتيب تمام خميرهاي مربع شکل را بپيچيد.
طرز تهيه پاي توت فرنگي - مرحله چهارم
به مدت 15 دقيقه درون فر قرار دهيد تا به آرامي پخته شود. زماني که کمي روي آن طلايي شد از فر خارج کنيد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه شيريني توت فرنگي
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کيک توت فرنگي تازه!
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : دستور العمل يک پاي بي نقص
منبع: سيمرغ
http://www.CheKhabar.ir/News/122363/پاي توت فرنگي پيچيده شده با پنير خامه ايي، يک دسر خوش طعم تابستاني