اگر رابطه جنسي نداشته باشيد اين مشکلات برايتان به وجود مي آيد
جمعه 1 تير 1397 - 8:35:47 PM
چه خبر - نداشتن رابطه جنسي و مشکلات مربوط به آن

رابطه جنسي، پديده‌ي قدرتمندي است؛ اين توانايي را دارد تا حال‌‌تان را بهتر کند و حتي از سايز کمرتان کم کند. رابطه‌ي جنسي يک بار در هفته حتي مي‌تواند طول عمرتان را بيشتر کند. توقف فعاليت جنسي تاثيراتي بر بدن‌ دارد که بر اساس وضعيت سلامتي‌تان، سن‌تان و حتي نوع فعاليت جنسي‌تان مي‌تواند متفاوت باشد. اما اگر از سلامت عمومي برخوردار باشيد و به دلايلي فعاليت جنسي خود را متوقف کنيد (هر دليلي به جز علت جسمي و فيزيکي)، تغييراتي در بدن‌تان روي خواهد داد. ممکن است احساس کنيد ميل جنسي‌تان را از دست داده‌ايد يا اينکه گرايش جنسي‌تان بيشتر شود!
در عده‌اي از افراد با کنار گذاشتن روابط جنسي، احساس بيحالي و کشش کمتر نسبت به فعاليت جنسي روي خواهد داد، يعني دوري کردن از رابطه‌ي جنسي باعث مي‌شود اين دسته از افراد احساس نياز و تمايل خود به اين فعاليت را نيز از دست بدهند. اما براي عده‌اي ديگر، نداشتن رابطه‌ي جنسي مي‌تواند آن را خواستني‌تر کند! به عبارتي ديگر، کنار گرفتن از رابطه‌ي جنسي يا شما را کلا بيخيال آن مي‌کند يا اينکه تمايل‌تان را خيلي بيشتر مي‌کند!

کاهش رابطه جنسي و احساس غم

بخشي از رابطه جنسي، جسمي و بخشي از آن ذهني است. در رابطه‌ي جنسي تماس پوستي برقرار مي‌شود و اين نوع تماس، ابتدايي‌ترين شيوه‌ي انسان براي رسيدن به آرامش است (مانند کودک در آغوش مادر). ارتباط جنسي، تماس پوستي و نوازش‌هاي زيادي براي طرفين فراهم مي‌کند و همين کمک مي‌کند تا حس و حال هر دو طرف بهتر شود. همچنين ترشح هورمون اوکسي توسين حين رابطه‌ي جنسي مي‌تواند حال طرفين را بهتر کرده و توليد بيشتر اندورفين را به دنبال داشته باشد. حالا با متوقف کردن تمام اين اتفاق‌هاي مثبت در بدن، ممکن است دچار حس غم و ناراحتي شويد، اما به اين معني نيست که از لحاظ باليني افسرده‌ايد.
هر چند پژوهش‌ها نشان داده که افسردگي و نداشتن رابطه‌ي جنسي با هم مرتبطند، اما اين ارتباط، علت و معلولي نيست. اگر شما يک فرد سالم باشيد و فعاليت جنسي خود را متوقف کنيد، افسرده نخواهيد شد، بلکه مثلا به اين دليل ممکن است افسرده شويد که همسر يا نامزد شما به شما خيانت کرده و زندگي‌تان تحت تاثير قرار گرفته است. بنابراين نداشتن فعاليت جنسي به هيچ طريقي موجب افسرگي باليني نمي‌شود، حتي با اين وجود که ارتباط قابل توجهي اين ميان وجود دارد.

کاهش رابطه جنسي و ضعيف شدن ديواره‌ي واژن

اگر رابطه جنسي نداشته باشيد اين مشکلات برايتان به وجود مي آيد

براي زني که وارد دوران يائسگي شده است اگر رابطه‌ي جنسي مکرر وجود نداشته باشد با بالا رفتن سن، ديواره‌هاي واژن ضعيف شده و وقتي مجددا رابطه‌ي جنسي برقرار شود، اين فعاليت دردناک خواهد بود. بعد از ورود به يائسگي، رابطه‌ي جنسي براي سلامت واژن مهم است. زنان سنين بالاتري که فعاليت جنسي ندارند بيشتر در معرض نازک و ضعيف شدن ديواره‌ي واژن و خشکي بافت آن هستند. حتما مي‌دانيد که رابطه‌ي جنسي موجب افزايش جريان خون در اندام‌هاي جنسي مي‌‌شود.

کاهش رابطه جنسي و کم شدن ترشحات واژن

براي زنان سنين بالاتر، اگر بعد از مدتي توقف رابطه‌ي جنسي مجددا اين فعاليت شروع شود، ممکن است ترشحات واژن به سختي صورت بگيرد. زيرا با افزايش سن، هورمون استروژن کمتري توليد مي‌شود. يک زن 20 يا 30 ساله، استروژن زيادي دارد و بافت‌هاي تناسلي‌اش سالم‌تر، نرم‌تر و منعطف‌ترند. اما زن 60 ساله‌اي که استروژن ندارد، اين ويژگي‌ها را نيز ندارد. پس مهم است که جريان يکنواخت فعاليت‌هاي جنسي حفظ شود.

کاهش رابطه جنسي و کاهش يا افزايش استرس

آنهايي که کلا کمتر استرس دارد، تمايل‌شان به رابطه‌ي جنسي بيشتر است اما در اينجا هم بايد بگوييم که اين يک رابطه‌ي علت و معلولي نيست. اگر فعاليت جنسي براي شما نوعي تسکين دهنده‌ي استرس است، پس توقف آن مي‌تواند ميزان استرس‌تان را بالا ببرد. مطالعه‌ي کوچکي در اسکاتلند نشان داد افرادي که رابطه‌ي جنسي داشتند در مقايسه با کساني که از آن امتناع مي‌کردند، واکنش فشار خون‌شان نسبت به استرس کمتر بوده است. براي بعضي از خانم‌ها، رابطه جنسي به دلايل گوناگوني استرس برانگيز است، مثلا ممکن است دردناک باشد.

کاهش رابطه جنسي و کاهش احتمال عفونت دستگاه ادراري

عجيب نيست که با توقف رابطه‌ي جنسي، ريسک عفونت‌هاي مقاربتي کاهش مي‌يابد اما احتمال عفونت‌هاي دستگاه ادراري نيز پايين مي‌آيد. البته اين موضوع بستگي به نوع رابطه‌ي جنسي نيز دارد. هشتاد درصد عفونت‌هاي دستگاه ادراري در زنان سنين پيش از يائسگي در عرض 24 ساعت بعد از برقراري رابطه‌ي جنسي روي مي‌دهد.

کاهش رابطه جنسي و تشديد دردهاي پريود

اگر رابطه جنسي نداشته باشيد اين مشکلات برايتان به وجود مي آيد

جالب است بدانيد رابطه جنسي مي‌تواند گرفتگي‌ها و دردهاي روزهاي پريودتان را تسکين بدهد. هر چند اين موضوع هنوز دقيقا مورد مطالعه و بررسي قرار نگرفته است، اما به گفته‌ي کارشناسان منطقي به نظر مي‌رسد: رحم عضله‌اي است که هنگام ارگاسم منقبض مي‌شود، يعني ارگاسم باعث مي‌شود خون سريع‌تر خارج شود و در نتيجه از گرفتگي‌ها و دردها قاعدگي کم خواهد شد. البته اين ميان اندورفين نيز افزايش مي‌يابد که آن هم مي‌تواند براي کاهش اين درد و ناراحتي‌ها مفيد باشد.

کاهش رابطه جنسي و کاهش احتمالي عملکرد مغز

البته دقيقا اينطور نيست! اما دو پژوهش بسيار جالب روي موش‌ها که يکي در دانشگاه مريلند و ديگري در کره‌ جنوبي انجام شد دريافت که داشتن فعاليت جنسي، عملکرد مغز و رشد سلول‌هاي مغزي‌شان را افزايش داده است. ولي به تحقيقات بسيار بيشتري نياز است تا بتوانيم به طور قطعي بگوييم که نداشتن رابطه‌ي جنسي به معني از دست دادن اين بهبود عملکرد در مغز است.

حفظ توان فيزيکي رابطه‌ي جنسي

هر چند برخي از افراد مثلا زنان يائسه تحت تاثير عوارض بلند مدت ِ نداشتن رابطه‌ي جنسي قرار مي‌گيرند اما به طور کلي بدن شما وقتي که بعد از يک دوره توقف، دوباره به اين فعاليت‌ها برمي‌گردد مي‌تواند شيوه‌هاي جنسي خود را به ياد بياورد. بعد از شروع مجدد روابط جنسي همه چيز سر جاي اول خود برمي‌گردد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : رابطه جنسي سالم چطور باعث افزايش طول عمر مي شود؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 19 حقيقت باور نکردني درباره رابطه جنسي و عشق

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : رابطه جنسي تان را با اين حقه ساده بهتر کنيد


منبع : bartarinha.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/117604/اگر رابطه جنسي نداشته باشيد اين مشکلات برايتان به وجود مي آيد
بستن   چاپ