کنسرو مواد غذايي، چند نکته مهم درباره گرم کردن کنسروها
شنبه 19 خرداد 1397 - 2:30:04 PM
چه خبر - چند نکته درباره گرم کردن کنسرو مواد غذاييجوشاندن قوطي کنسرو در آب

براي جوشاندن صحيح غذاهاي کنسرو شده، بايد قوطي کنسرو را در ظرف محتوي آب قرار داد، طوري که آب کاملا قوطي را احاطه کند. زمان 20 دقيقه از شروع جوشيدن آب محاسبه مي‌شود. چرا که اين سم در دماي 100 درجه (در عرض يک دقيقه) غيرفعال مي‌شود.

قوطي کنسرو را روي شعله مستقيم قرار ندهيد

هرگز قوطي را روي شعله مستقيم قرار ندهيد؛ زيرا سم ميکروب به طور کامل از بين نمي‌رود و حرارت مستقيم منجر به ترکيدن قوطي کنسرو مي‌شود. ضمن اينکه حرارت مستقيم مي‌تواند به بافت و مواد مغذي غذا آسيب بزند.

جوشاندن تمامي کنسروها به جز کنسروهاي ميوه

توليد سم بوتولينوم تنها به کنسروهاي ماهي محدود نمي‌شود و تمامي کنسروها از جمله سبزيجات، گوشت، خاويار و غذاهاي مختلف دريايي بايد پيش از مصرف جوشانده شوند. تنها ميوه‌‌ها که به‌صورت شربت کنسرو مي‌شوند، جزو اين دسته نيستند.

گرم کردن کنسرو در مايکروويو

برخي کارشناسان گرم کردن غذاهاي کنسروي با مايکروويو را مجاز ندانسته و معتقدند حرارت مايکروويو ممکن است به بدنه ظروف آلومينيومي آسيب برساند.

جوشاندن کنسرو موقع مصرف

گاهي اوقات افراد تمام کنسروهاي خريداري شده را با هم مي‌جوشانند و کنار مي‌گذارند. اما با نگه‌داشتن کنسروها ممکن است دوباره در آنها سم توليد شود بنابراين حتما بايد موقع مصرف آنها را مجددا بجوشانيم.

انتقال محتويات کنسرو بعد از باز شدن آن به ظرفي مناسب

پس از باز کردن قوطي کنسرو، محتويات آن را به ظرف مناسبي انتقال دهيد. زيرا ممکن است ماده غذايي بعد از باز کردن درب قوطي در مجاورت اکسيژن هوا با جداره داخلي قوطي وارد واکنش شود.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چگونه سبزيجات را در روغن کنسرو کنيم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : قوطي کنسرو خبر مي دهد از سر درون !

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بايدها و نبايدهاي غذاهاي کنسروي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : تهيه كنسرو نخود فرنگي


منبع : salamaneh.com

http://www.CheKhabar.ir/News/116158/کنسرو مواد غذايي، چند نکته مهم درباره گرم کردن کنسروها
بستن   چاپ