چه خبر - خاگينه گردو براي افطار ماه رمضان
مواد اوليه
گردوي آسياب شده : 6 قاشق سوپخوري
تخم مرغ : 2 عدد
آرد سفيد : 2 قاشق سوپخوري
شير : 4 قاشق سوپخوري
بکينگ پودر : 2 قاشق چاي خوري
شکر : 3 پيمانه
آب : 1/5 پيمانه
گلاب : نصف پيمانه
زعفران ساييده : کمي
روغن مايع : 4 قاشق سوپخوري
طرز تهيه شربت خاگينه گردو براي افطار ماه رمضان
آب و شکر رو مخلوط کرده و روي حرارت قرار بديد تا شکر حل بشه و بجوشه
کمي زعفران ساييده بهش اضافه کنيد
سپس گلاب رو بهش اضافه کنيد و اجازه بديد چند قل بخوره و يکم غليظ شه
پس از آماده شدن شربت خاگينمون ميذاريمش کنار تا کمي خنک بشه
طرز تهيه خاگينه گردوبراي افطار ماه رمضان
تمامي مواد خشک رو با هم مخلوط ميکنيم.توي ظرف جدا تخم مرغ و وانيل رو با همزن دستي ميزنيم.شير و روغن مايع رو بهش اضافه ميکنيم و هم ميزنيم.
حالا مواد خشک رو به مخلوط تخم مرغ و شير اضافه ميکنيم و هم ميزنيم.
ته قالب رو چرب ميکنيم ( من ته قالب رو با يه قاشق کره آب شده و يه قاشق آرد سفيد چرب ميکنم.باعث ميشه يه روغن جدا کننده بوجود بياد و کيک و خاگينه هام راحت جدا شه)
مواد رو توي قالب ميريزيم و ميذاريم توي فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه بپزه.حدود 20 دقيقه الي نيم ساعت زمان ميبره.وقتي چنگال روش ميزنيد نبايد چيزي بهش بچسبه.
بعد از پخت خاگينه ها که از داغي افتادن بهش شربتش رو اضافه ميکنيم داخل قالب
بسيار خوشمزه ميشه حتما امتحان کنيد.
منبع : sooran.com
http://www.CheKhabar.ir/News/116064/خاگينه گردو، يک دسر عالي براي افطار ماه رمضان