عسل و شير داغ، يک نوشيدني خطرناک براي کبد
چهارشنبه 9 خرداد 1397 - 9:43:31 AM
چه خبر - نوشيدني خطرناک براي کبد را بشناسيد

عسل، شيرين کننده اي طبيعي است که به نظر برخي مي گويند، عسل خاصيت درماني هم دارد و چون شيريني اش طبيعي است مي توان بدون هيچ محدوديتي از آن استفاده کرد اما ممکن است در برخي از موارد تصورات درباره اين ماده غذايي اشتباه باشد. براي روشن شدن موضوع سعي کرديم در گفت وگو با عضو کميته صنايع غذايي انجمن مديريت کيفيت ايران در رابطه با خواص واقعي عسل اطلاعات بيشتري کسب کنيم که در ادامه مي توانيد شرح اين گفت وگو را بخوانيد.
مقادير قابل توجهي از انواع قند ها در عسل وجود دارد، اين عصاره شيرين منبعي غني از اقسام قند ها به ويژه گلوکز و ساکاروز است به گونه اي که 14 الي 18 درصد آن را آب، 2 درصد را ساير مواد و بين 75 الي 86 درصد عسل را قند تشکيل مي دهد.
بسياري از افراد فکر مي کنند مصرف زياد عسل به علت داشتن قند طبيعي بلامانع است، در حاليکه مقادير خيلي کمي از اين عصاره حاوي کالري و انرژي خيلي زيادي است و به هيچ عنوان زياده روي در مصرف آن براي ديابتي ها و افراد داراي رژيم هاي لاغري توصيه نمي شود، بنابراين بهترين روش مصرف در عموم افراد، استفاده روزانه يک تا 2 قاشق مربا خوري از عسل است.

honey-milk01.jpg

متاسفانه برخي افراد علاقه زيادي به شير عسل داغ، چاي عسل داغ و يا سرو نوشيدني هاي داغ با عسل به ويژه در ساعات اوليه صبح دارند در حاليکه اين کار با گذر زمان به راحتي جانشان را نشانه مي گيرد.
افراديکه به مصرف نوشيدني هاي داغ با عسل علاقه دارند بايد بدانند که نبايد عسل را در نوشيدني هاي با حرارت بيش از 40 درجه سانتيگراد مخلوط کنند، زيرا دماي بالاي عسل منجر به توليد و فعال شدن سمي موسوم به HMS مي شود که اثر فوري ندارد و به مرور زمان در کبد ته نشين شده و سلامتي فرد را باخطري جدي مواجه مي کند که دماي شير يا چاي يا هر نوشيدني ديگري که قرار است عسل به آن اضافه شود، بايد نيمه گرم يا ولرم بوده و از اين دما بالاتر نباشد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : به جاي شير، شير عسل بخوريد، يک پروبيوتيک طبيعي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شير را با گلاب و عسل بخوريد!

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : توصيه هايي براي تقويت خواص شير


منبع : shahrekhabar.com

http://www.CheKhabar.ir/News/114439/عسل و شير داغ، يک نوشيدني خطرناک براي کبد
بستن   چاپ