رابطه جنسي براي مبتلايان به ديابت چگونه است؟
چهارشنبه 9 خرداد 1397 - 3:41:57 AM
چه خبر - رابطه جنسي و ديابت

قند خون شما مي تواند تاثير زيادي بر روي تمايلات و عملکرد جنسي تان داشته باشد و مطمئنا اين تاثير خوب نخواهد بود. دکتر لارن استرچر Lauren Streicher، استاد باليني زنان و زايمان در دانشکده پزشکي فينبرگ، در اين باره مي گويد: شرايط پزشکي و بيماري هايي مانند ديابت باعث مي شوند زندگي جنسي شما به حالت تعليق در آيد. افراد مبتلا به ديابت براي رسيدن به رضايت جنسي با موانع زيادي روبه رو هستند.
خبر خوب اينکه وقتي چگونگي مقابله با علائم اين بيماري را درک کرديد، مي توانيد رضايت جنسي خود را به ميزان زيادي بهبود بخشيد. در ادامه چند راه حل ساده و موثر بيان مي شود.

1. رابطه جنسي و ديابت : اسباب بازي هاي جنسي

اگر مبتلا به ديابت هستيد و رابطه جنسي اخيرا برايتان کمي ناراحت کننده شده است، مطمئن باشيد علت آن ديابت است. بيماري ديابت اغلب باعث کاهش جريان خون به واژن مي شود که علت آن تغيير عروق خوني است که منجر به تحريک و حساسيت کمتر مي شود.
دکتر استرچر در اين باره مي گويد: بررسي ها نشان داده اند که مبتلايان به ديابت به راحتي ديگران دچار ارگاسم نمي شوند و علت آن تغييرات عروقي و آسيب هاي عصبي است. به عبارت ديگر آنچه قبلا در رسيدن به ارگاسم موثر بود، اکنون ديگر به خاطر ديابت، براي رسيدن به ارگاسم به فرد مبتلا به کمک نمي کند، بنابراين زمان آن رسيده که روش هاي جديد را امتحان کنيد.
سريع ترين راه براي رسيدن به آنچه مي خواهيد استفاده از ويبراتور است. دکتر استرچر توصيه مي کند از ويبراتورهاي تحريک کننده کليتوريس استفاده کنيد، زيرا استفاده از ويبراتورهاي قوي براي داخل واژن موثر نخواهد بود.

2. رابطه جنسي و ديابت : مراقب pH باشيد

افزايش سطح قند خون باعث مي شود تعادل pH در واژن به هم بخورد و در نتيجه احتمال بروز عفونت هاي مزمن واژن بيشتر خواهد شد. زماني که pH در واژن افزايش پيدا کند، لاکتوباسيل، که يک باکتري سالم در واژن است از بين مي رود و رشد باکتري هاي مضر و عفونت هاي قارچي در واژن بيشتر مي شود.
يک روش براي حفظ تعادل باکتري ها در واژن استفاده از ژل واژينال است که دو بار در هفته بايد استفاده شود.

3. رابطه جنسي و ديابت : رژيم غذايي مناسب انتخاب کنيد

Diabetes-Men-and-Sex-Whats-the-Link-MainPhoto.jpg

بررسي هايي انجام شده که نشان مي دهند خوردن برخي غذاها مي تواند تاثير مثبتي بر روي تمايلات جنسي داشته باشد. زينک از جمله مواد معدني است که با کمک به توليد تستوسترون، به افزايش ميل جنسي کمک مي کند. برخي منابع زينک عبارتند از صدف، گوشت، خرچنگ و آجيل.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بهترين منابع غذايي انواع ويتامين ها و مواد معدني

4. رابطه جنسي و ديابت : کنترل سطح گلوکز

مطمئنا کنترل سطح گلوکز خون براي حفظ سلامت کلي بدن لازم است، اما اين مسئله تاثير مثبتي بر روي واژن نيز خواهد داشت. دکتر استرچر در اين باره مي گويد: حفظ قند خون در يک سطح سالم به محافظت از عروق خوني کمک مي کند، از بروز اسيب هاي عصبي پيشگيري مي کند و مقابله با عفونت در واژن بهتر انجام مي شود.
به منظور کنترل سطح گلوکز توصيه مي شود غلات سبوس دار، پروتئين و ميوه و سبزي زياد بخوريد. توجه به سطح کالري نيز اهميت زيادي دارد. خوردن غذاي کمتر باعث کاهش سطح انسولين مي شود و در نتيجه سلول ها کارآمدتر خواهند بود.

5. رابطه جنسي و ديابت : تحرک داشته باشيد

بررسي ها نشان داده اند ورزش نقش مهمي در بهبود علائم ديابت دارد – به علاوه ورزش کردن با تقويت قلب، بهبود انعطاف پذيري و استقامت و افزايش گردش خون به اندام هاي مهم بر روي زندگي جنسي تاثير بسزايي دارد.
منظور از ورزش کردن لزوما ورزش هاي سخت و سنگين نيست، برخي ورزش ها و تمرينات مانند يوگا مي تواند گردش خون را افزايش داده و حساسيت را در بخش هايي که دچار آسيب هاي عصبي شده اند بهبود بخشد، از جمله نوک انگشت هاي دست و پا.

6. رابطه جنسي و ديابت : از لوبريکانت هاي بدون قند استفاده کنيد

لوبريکانت يا روان کننده يکي از مواردي است که تقريبا همه در زمان برقراري رابطه جنسي مورد استفاده قرار مي دهند. برخي از لوبريکانت ها حاوي اشکالي از قند هستند، مانند گليسيرين و پروپيلين گليکول که باعث تغيير pH در واژن مي شوند و احتمالا منجر به عفونت هاي قارچي مي شوند. بنابراين ترکيبات لوبريکانت ها را بررسي کنيد و از لوبريکانتي بر مبناي سيليکون استفاده کنيد.

7. رابطه جنسي و ديابت : بدن خود را دوست داشته باشيد

اگر به ديابت مبتلا باشيد، احتمالا پزشک به شما توصيه خواهد کرد که وزن خود را کم کنيد – که منجر به بروز احساسات انتقادي نسبت به بدن مي شود. لازم نيست که حتما به ديابت مبتلا باشيد تا اين احساسات و نگراني ها بروز کند: بررسي هاي اخير نشان داده اند که زنان و مردان در روابط بلند مدت در زمان برقراري رابطه جنسي احساسات منفي نسبت به اندام و بدن خود دارند و به ويژه زنان نگران اين مسئله هستند که شريک جنسي آنها در مورد اندام شان چه فکري مي کند.

8. رابطه جنسي و ديابت : کمي بخوابيد

اکثر مردم دچار کم خوابي هستند و در مورد بيماري ديابت خواب کافي بسيار مهم است. مشخص شده که خواب نقش مهمي در کنترل قند خون دارد – خواب کمتر از 6 ساعت در شبانه روز افراد را تا سه برابر بيشتر در معرض ابتلا به قند خون قرار مي دهد.

9. رابطه جنسي و ديابت : گاهي از برقراري رابطه جنسي اجتناب کنيد

diabetes-sexual.jpg

اگر بعضي شب ها تمايلي به برقراري رابطه جنسي نداريد، روش هاي ديگري هم وجود دارد که مي توانيد از طريق آنها ارتباط خود را با شريک زندگي تان تقويت کنيد. دکتر جاستين گارسيا Justin R. Garcia زيست شناس تکاملي در موسسه تحقيقات جنسي و توليد مثل در دانشگاه اينديانا در اين باره مي گويد: بهبود رابطه جنسي لزوما به معناي برقراري رابطه جنسي در وضعيت هاي مختلف نيست.
اقداماتي انجام دهيد که لازمه آن برقراري رابطه جنسي کامل نباشد، اما صميميت شما و شريک زندگي تان را بيشتر کند – به عنوان مثال نوازش کردن، خواندن کتاب يا تماشاي فيلم با يکديگر.

10. رابطه جنسي و ديابت : به سکستراپيست مراجعه کنيد.

قرار نيست به خاطر بيماري ديابت رابطه جنسي شما مختل شود. افرادي براي کمک به شما حضور دارند. دکتر استرچر در اين باره مي گويد: تاثير عوارض جانبي مربوط به ديابت بر روي زندگي و روابط جنسي واقعيت دارند، اما مراجعه به مشاوره زوج درماني و سکستراپي به رفع تمام اين مشکلات کمک خواهد کرد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بهبود رابطه جنسي در بيماران ديابتي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اختلالات جنسي در مردان ديابتي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : وقتي ديابت سلامت جنسي را هدف مي گيرد

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : مشکلات جنسي در بيماران ديابتي


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/114422/رابطه جنسي براي مبتلايان به ديابت چگونه است؟
بستن   چاپ