جلوگيري از وا رفتن کوفته با چند نکته ساده
جمعه 4 خرداد 1397 - 2:41:46 PM
چه خبر - جلوگيري از وا رفتن کوفتهچند دليل رايج که باعث باز شدن (وا رفتن) کوفته مي شود

متعادل نبودن نسبت مواد اوليه، پختن کامل لپه، مقدار لپه بيش از حد، چرب بودن بيش از حد گوشت، درست ورز ندادن مايه کوفته، کم بودن مايع سس و پائين بودن دماي سس هنگامي که کوفته‌ها را به سس اضافه مي‌کنيد.

چند نکته براي جلوگيري از وا رفتن کوفته

اگر اولين بارتان است که مي خواهيد کوفته درست کنيد، ممکن است با مشکل وارفتگي کوفته‌ها مواجه شويد. در اينجا راه حل هاي ساده اي که در اين زمينه وجود دارد که در ادامه خواهيم گفت.
_ براي اين که کوفته‎هاي شما در آب از هم نپاشد ، قدري آرد و تخم‎مرغ به مواد آن اضافه کنيد.
_ مي‏ توانيد مقداري عدس خام را چرخ و داخل مواد کوفته‌ از آن استفاده کنيد.
_ پس ازگلوله کردن کوفته‎ها و قرار دادن در قابلمه، حرارت را زياد کنيد تا بجوشد و سپس کم کنيد تا با آرامش بپزد.
_ استفاده از يک عدد سيب زميني باعث مي‌شود که احتمال وارفتن کوفته به حداقل برسد! توجه داشته باشيد که سيب زميني را حتما همراه لپه چرخ کنيد. اگر سيب زميني به تنهايي چرخ شود حالت کشدار پيدا مي‌کند که باعث به هم خوردن انسجام و چسبندگي مواد مي‌شود.
_ براي اينکه مواد براحتي از چرخ گوشت رد شوند و به ديواره‌هاي چرخ نچسبند نيز قبل از چرخ کردن آن‌ها کمي فلفل سياه روي آن‌ها بپاشيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کوفته سماق، يک کوفته خوش طعم و متفاوت

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه کوفته از نوع تبريزي + نکات کليدي و مهم

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه کوفته مرغ

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه کوفته برنجي سوخاري


منبع : khorasannews.com/jamejamonline.ir/sara

http://www.CheKhabar.ir/News/113047/جلوگيري از وا رفتن کوفته با چند نکته ساده
بستن   چاپ