طرز تهيه خيارشور بازاري، چند نکته مهم و کليدي
سه شنبه 1 خرداد 1397 - 1:14:39 PM
چه خبر - چند نکته مهم در تهيه خيارشور

1 - سرکه داخل خيار شور نريزيد چون باعث کپک زدن خيار شور مي شود.
2 - روي ظرف خيار شور تکه اي نان را به اندازه دهانه ظرف قرار دهيد و در ظرف را محکم ببنديد.
3 - دور ظرف خيار شور را گچ بگيريد تا مانع داخل شدن هوا به ظرف شود.
4 - مي توانيد خيار شور را داخل شيشه نوشابه ي خانواده بريزيد. به اين صورت که از خيارهاي ريز استفاده کنيد و به دليل اينکه در آن محکم بسته مي شود و تا دو سال مي توانيد خيار شور را نگه داريد. بدون اينکه کپک بزند در موقع استفاده سرشيشه را بچينيد تا در آوردن خيار شور آسان باشد.
5 - وسط خيار را با يک ميله سوراخ کنيد تا داخل خيار پوک نشود.
6 - براي تهيه خيارشور با کيفيت حتماً سبزي و خيار و سير را ضد عفوني کرده و براي جلوگيري از کپک زدن خيارشور، بعد از اين که مواد را درون ظرف ريخته آب و نمک را اضافه کنيد بعد يک عدد ليموترش را برش زده روي مواد بگذاريد ديگر خيارشور شما کپک نمي زند.
7 - ضمناً حتماً بايد در جاي خنک نگهداري شود.
8 - ناگفته نماند براي درست کردن خيارشور بعد از چيدن خيار و سبزي (ترخون- مرزه- نعنا- شويد) و سير در ظرف مخصوص، روي آنها آب جوشيده شده و نمک مي ريزيم و پس از آماده شدن در جاي خنک نگهداري مي کنيم.
9 - براي هر ليتر آب جوشيده بايد دو قاشق نمک داشته باشيم.
10 - براي تهيه خيارشور نيز بايد به سليقه خودتان اندازه خيار را مشخص کنيد. ولي اگر ريزتر باشد، تردتر و خوشمزه تر مي باشد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خيار شور به سبک آمريکايي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : در عرض 3 روز يک خيار شور خوش طعم و عالي درست کنيد


گوه سبک زندگي سيمرغ
منبع : hyperclubz.com

http://www.CheKhabar.ir/News/112795/طرز تهيه خيارشور بازاري، چند نکته مهم و کليدي
بستن   چاپ