چه خبر - خرما بريج يک دسر مقوي براي افطاري ماه رمضانمواد لازم تهيه خرما بريج براي افطاري ماه رمضان
آرد : يک پيمانه
خرما : 400 گرم
کنجد : يک قاشق غذاخوري
روغن : سه قاشق غذاخوري
زيره، هل، دارچين و تخم گشنيز : به مقدار لازم
طرز تهيه خرما بريج براي افطاري ماه رمضان
ابتدا آرد را حرارت دهيد و وقتي به رنگ قهوه اي متمايل شد، به آن روغن اضافه کنيد و هم بزنيد .
زيره، هل و دارچين را به همراه خرماي هسته گرفته و کنجد، اضافه و در پايان روي سيني پهن کنيد و برش بزنيد .
خواص :
اين دسر کرماني منبع غني از پروتئين است و ارزش غذايي بالايي دارد .
نياز به کلسيم را به خوبي رفع مي کند .
بهتر است آرد آن سبوس دار باشد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : دستور غذايي جديد براي افطاري
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه 3 نوع افطاري ساده و خوشمزه
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 2 پيشنهاد براي دو افطاري ساده و رسمي
seemorgh.com/ifestyle
منبع : khorasannews.com
http://www.CheKhabar.ir/News/110409/افطاري چي بپزيم؟ خرما بريج، يک دسر سنتي و مقوي