در ميهماني ها چطور کمتر خجالت بکشيم؟
يکشنبه 23 ارديبهشت 1397 - 8:11:52 PM
چه خبر - چطور در مهماني‌ها کمتر احساس خجالت کنيم؟

مهماني جايي است که بايد خوش بگذرد اما براي خيلي‌ها مهماني يک مقوله‌ي ترسناک است! زيرا باعث مي‌شود احساس خجالت کند و راحت نباشند. ترس از قرار گرفتن در محيطي پُر از غريبه‌ها مشکلي‌ است که بيشتر از آنچه فکرش را بکنيد شايع است اما مي‌توان بر آن غلبه کرد.

سخت نگيريد

سعي کنيد آرام باشيد، به خودتان فشار نياوريد و فقط خودتان باشيد. اگر به موقعيتي که مي‌خواهيد در آن قرار بگيريد بيش از حد فکر کنيد و به اين بينديشيد که چطور رفتار کنيد، حرف بزنيد، غذا بخوريد و ...، فقط خودتان را مضطرب‌تر خواهيد کرد. اگر در مهماني نتوانستيد با کسي سر صحبت را باز کنيد مهم نيست، سراغ يک نفر ديگر برويد و در لحظه باشيد.

لبخند بزنيد

با اخم و جديت و دست به سينه گوشه‌ي اتاق ننشينيد. لبخند بزنيد و وضعيت بدني راحتي به خود بگيريد که مناسب مهماني باشد، شانه‌ها را عقب بدهيد و دست‌ها را آزاد بگذاريد. اين طور صميمي‌تر و دوستانه‌تر به نظر مي‌رسيد و ديگران بيشتر مشتاق مي‌شوند با شما ارتباط برقرار کنند.

لباسي را بپوشيد که با آن راحتيد

وسوسه نشويد لباس‌هايي را بپوشيد که شايد خيلي مناسب مهماني باشند اما شما در آنها راحت نيستيد و به آنها عادت نداريد. اگر با کفش‌هاي پاشنه بلندي که به آنها عادت نداريد تلوتلو بخوريد يا با دامن کوتاه‌تان معذب باشيد و مدام دامنه آن را پايين بکشيد باعث مي‌شود در تمام مدت مهماني احساس ناراحتي کنيد و اين احساس در چهره و رفتارتان بروز کند.

دنبال آدمهاي مثل خودتان بگرديد

شما تنها کسي نيستيد در اين مهماني که اين احساس را داريد، پس به دنبال آدمهاي شبيه خود بگرديد. احتمالا آنها نيز در جستجوي کسي هستند که يک گفتگوي دو نفره با هم داشته باشند، پس مي‌توانيد حداقل در اين مورد به همديگر کمک کنيد!

سعي کنيد وارد گفتگوهاي ديگران شويد؛ اين کاملا قابل قبول است

اينکه در يک مهماني يا اجتماع کوچک سعي کنيد در گفتگوهاي گروهي وارد شويد يا با يک فرد کاملا غريبه سر صحبت را باز کنيد کاملا پسنديده و ايده آل است. حتي ممکن است يک گفتگوي گروهي کاملا داغ در جريان باشد، وارد شدن به اين بحث و گفتگو نيز بي‌ادبي حساب نمي‌شود و قابل قبول است.

با يک دوست به مهماني برويد

اگر مي‌دانيد قرار است به مهماني برويد که با هيچکس آشنا نيستيد و اين امکان وجود دارد که دوستي را با خود همراه کنيد، حتما اين کار را بکنيد. او مي‌تواند مثل حامي شما عمل کرده و همدم شما باشد، اما تمام وقت خود را با او نگذرانيد و با آدمهاي جديد هم ملاقات کنيد.

لازم نيست مرکز توجه قرار بگيريد

در تله‌ي اين تصور نيفتيد که براي اينکه مهماني به شما خوش بگذرد حتما بايد ادا و اطواري در بياوريد که کانون توجه باشيد. همين که با يکي دو نفر يا گروه کوچکي گفتگو کنيد کافيست. باور کنيد بقيه هم مثل شما هستند!

در گفتگوها راحت باشيد و حرف‌هاي‌تان را آنقدر تجزيه و تحليل نکنيد

ديگران قرار نيست هر کلمه‌اي را که مي‌گوييد ارزيابي يا قضاوت کنند، اينجا يک مهماني است، فقط همين! همه جمع شده‌اند تا گپ بزنند و خوش بگذرانند. پس لازم نيست کلمه به کلمه‌ي حرف‌هاي‌تان را بررسي کنيد و دنبال واکنش‌هاي ديگران نسبت به حرف‌هاي‌تان نباشيد، چون باعث مي‌شود بيشتر احساس خجالت و ناراحتي بکنيد.

زياد سوال بپرسيد

از ديگران سوال پرسيدن، ساده‌ترين راه شروع مکالمه است. مردُم دوست دارند در مورد خودشان حرف بزنند و جوابهاي آنها مي‌تواند گفتگوهاي جالبي پيش بياورد. مي‌توانيد از آنها در مورد کارشان، اينکه لباس‌شان را از کجا تهيه کرده‌اند يا هر موضوع جذاب ديگري که پيش بيايد سوال کنيد.

مي‌توانيد الگويي در ذهن‌ خود داشته باشيد

اگر احساس خجالت مي‌کنيد و راحت نيستيد مي‌توانيد به يک دوست يا يک سلبريتي که او را مي‌پسنديد فکر کنيد و تصور کنيد اگر او اينجا بود چکار مي‌کرد. اين تصورات باعث نمي‌شود شما تغيير کنيد، بلکه به شما ايده مي‌دهد که چه بگوييد و چگونه رفتار کنيد.


منبع : زندگي ايده آل

http://www.CheKhabar.ir/News/109064/در ميهماني ها چطور کمتر خجالت بکشيم؟
بستن   چاپ