يک قهوه حرفه اي براي عصرهاي سرد پاييزي دم کنيد!!
26 آبان 1394 - 11:02:34 ب.ظ
قهوه را اين بار به صورت حرفه اي دم کنيد

قهوه يکي از نوشيدني هاي خوش طعم است که طرفداران زيادي دارد. اما احتمالا کساني وجود دارند که طرز صحيح دم کردن قهوه را نميدانند. در اين مطلب طريقه دم کردن قهوه را به شکل حرفه اي به شما آموزش داده ايم.

روش تهيه يک قهوه حرفه اي :

دانه‌هاي قهوه بايد به ريزترين اندازه آسياب شده باشند.
ابتدا آب سرد را درون قهوه جوش بريزيد. به ازاي هر فنجان قهوه معادل سه‌چهارم فنجان را با آب سرد پر كرده و داخل قهوه‌جوش بريزيد. سطح آب بايد تا ابتداي گردنه يا تنگي قهوه‌جوش برسد و از آن بالاتر نرود وگرنه سرريز مي‌شود.
اكنون پودر قهوه را به آب اضافه كنيد. به‌ازاي هر فنجان قهوه‌خوري آب، دو قاشق چاي‌خوري قهوه.
مي‌توانيد در صورت تمايل به ازاي هر دو قاشق چاي‌خوري پودر قهوه، يك قاشق چاي‌خوري شكر هم به قهوه اضافه كنيد.
وقتي شكر كاملا در آب حل شد، اجاق گاز را روشن كنيد؛ با شعله‌اي متوسط رو به كم. اگر شعله زياد باشد قهوه‌تان مي‌سوزد. در اين مرحله قهوه را هم نزنيد.
پس از گذشت زمان اندكي -حدود دو دقيقه- يعني زماني كه حرارت به حدود 70 درجه مي‌رسد، قهوه شروع به حباب زدن از كناره‌ها مي‌كند. جمع شدن حباب‌ها حالتي روي سطح قهوه به وجود مي‌آورد كه آن را اصطلاحا «خامه قهوه» مي‌نامند. در اين مرحله قهوه را از روي حرارت‌ برداريد تا حرارت و خامه كمي فروكش كنند. هرگز اجازه ندهيد حرارت به بالاتر از 75 درجه برسد چون مزه قهوه بيش از حد استخراج خواهد شد.
قهوه‌جوش را مجددا به آرامي و دقت روي شعله كم قرار دهيد و سه بار اين عمل را تكرار كنيد تا خامه قهوه قوام بيايد.
قهوه را به آرامي در فنجان بريزيد.



منبع : ايده آل

http://www.CheKhabar.ir/News/10462/يک قهوه حرفه اي براي عصرهاي سرد پاييزي دم کنيد!!
بستن   چاپ