چه خبر - تاريخ سبک دکوراسيون داخلي مينيماليسم (ساده گرايي)
ساده گرايي يا ساده پسندي يا مينيماليسم ( Minimalism ) يک مکتب هنري است که اساس آثار و بيان خود را بر پايه سادگي بيان و روش هاي ساده و خالي از پيچيدگي معمول فلسفي و يا شبه فلسفي بنيان گذاشته است.
ساده گرايي پس از جنگ جهاني دوم، در هنر غرب به وجود آمد و بيشتر از سوي هنرمندان هنرهاي تجسمي آمريکايي در اواخر دهه 1960 و اوايل دهه 1970 ميلادي، گسترش پيدا کرد. ساده گرايان بر اين باورند که با زدودن حضور فريبنده ترکيب بندي و کاربرد موارد ساده و اغلب صنعتي که به شکلي هندسي و بسيار ساده شده قرار گرفته باشند، مي توان به کيفيت ناب رنگ، فرم، فضا و ماده دست يافت. از هنرمندان اين سبک مي توان به ديويد اسميت، دونالد جاد، ارنست تروا، سول لويت، کارل آندره، دن فلاوين، رابرت رايمن، رونالد بلادن و ريچارد سِرا اشاره کرد.
آثار هنرمندان مينيماليست گاه کاملاً تصادفي پديد مي آمد و گاه زاده شکل هاي هندسي ساده و مکرر بود. ساده گرايي نمونه اي از ايجاز و سادگي را در خود دارد و بيانگر سخن ميس ون دروهه است: Less is more (کمتر غني تر است).شايد بتوان گفت که هنر مينيمال دو ويژگي عمده دارد :
استفاده از قوانين فيزيک در خلق آثار
استفاده از استعاره ها و نشانه ها
ويژگي هاي سبک طراحي و دکوراسيون مينيماليسم
اين سبک دکوراسيون داخليدر نهايت دقت است و هيچ چيزي بيش از حد و زيادي نيست، بدون زمينه اي گزاف و مجلل. همين طور که از اسم اين استايل مشخص است، تاکيد اين سبک بر سادگي و بي آلايشي است. رنگ هاي مورد استفاده در اين سبک ممکن است خيلي تيره و خسته کننده يا روشن باشند، يا در برخي موارد ممکن است از رنگ هاي درخشان و نمايشي استفاده شود. اجزا و وسايل مورد استفاده در يک مکان با طراحي داخلي مينيماليست همين طور با اشکال هندسي مثل مربع، مستطيل و دايره مي باشند، اما سطوح و ظواهر همه چيز صاف و ساده ، بدون جزئيات و بي آلايش است. علتي که طرح هاي مينيمال به سرعت به معروفيت و محبوبيت رسيد استفاده طراحان از ابزارهاي مدرن مانند شيشه،استيل و بتون در کارهايشان بود .
در ادامه مدل هايي از سبک مينياليسم در دکوراسيون داخلي قسمت هي مختلف خانه اعم از آشپزخانه، اتاق نشيمن، اتاق خواب و حتي سرويس بهداشتي را براي شما گردآوري کرده ايم.
دکوراسيون اتاق ناهار خوري به سبک مينيماليسم
دکوراسيون آشپزخانه به سبک مينيماليسم
دکوراسيون ورودي خانه به سبک مينيماليسم
دکوراسيون اتاق نشيمن شماره 1 به سبک مينيماليسم
دکوراسيون اتاق نشيمن شماره 2 به سبک مينيماليسم
دکوراسيون اتاق نشيمن شماره 3 به سبک مينيماليسم
دکوراسيون آشپزخانه شماره 2 به سبک مينيماليسم
دکوراسيون حمام به سبک مينيماليسم
دکوراسيون آشپزخانه شماره 3 به سبک مينيماليسم
دکوراسيون آشپزخانه شماره 4 به سبک مينيماليسم
منبع : psnirvana.ir
http://www.CheKhabar.ir/News/102401/با سبک مينيماليسم در دکوراسيون داخلي آشنا شويد