سريعترين و ساده ترين روش پخت لازانيا!
دوشنبه 20 فروردين 1397 - 9:48:19 AM
چه خبر - لازانيا را سه سوته درست کنيد

شايد براي درست کردن غذايي لذيذ و خوشمزه مثل لازانيا مدت زمان طولاني را در آشپزخانه گذرانده ايد که در نهايت با ريخت و پاشهاي فراواني که به همراه داشته شما را از اين بابت خسته کرده است وتنها در مواردي خاص و با فاصله زماني زياد و گاهي به اصرار بچه ها رغبت به درست کردن اين غذا مي کنيد.

با روش پخت سريع و آسان لازانيا هر گاه که اراده کنيد به راحتي ودر مدت زماني بسيار کمتر از روشهاي ديگر پخت آن مي توانيد يک لازانياي خوشمزه را ميل کنيد.

طرز پخت لازانيا سريع

طرز پخت لازانيا سريع :

مواد لابه لاي لازانيا را که ( گوشت چرخ کرده ،پياز و هويج رنده شده ،قارچ خورد شده،پودر آويشن ،فلفل دلمه اي خورد شده ،رب گوجه فرنگي،نمک و فلفل و زرد چوبه که با هم سرخ کرده ايد ) را تهيه کرده، در آخر يک ليوان آب به اين مواد اضافه کرده، بعد از کمي جوش خوردن خاموش کرده کنار بگذاريد.

قسمتي که اکثر خانمها را ممکن است دچار مشکل کند جوشاندن لازانيا و پهن کردن لايه هاي آن روي پارچه است که گاهي با خورد شدن و له شدن و يا چسبيدن به همراه است،راه بهتر و ساده تر اين است که شما از لازانيا ها بدون جوشاندن و همانطور خشک استفاده کنيد به طوري که ته ظرف پيرکس يا تفلون مستطيلي يا مربعي شکل خود را با روغن مايع کاملا چرب کرده و لايه هاي لازانيا را کنار هم تا جايي که مي شود قرار دهيد، سپس مقداري از مواد آماده شده را روي آنها ريخته ،کمي سس مايونز هم روي اين مواد بريزيد و دوباره لايه ي بعدي لازانيا و دوباره مواد و سس مايونز تا به آخر. در پايان کار هم روي مواد آخري لازانيا پنير پيتزاي رنده شده بريزيد و سپس دو تا سه ليوان شير به ظرف آماده شده اضافه کرده و درب آن را بگذاريد که اگر ظرف مورد نظر شما در نداشت از محافظ بهداشتي و يا فويل آلومينيوم براي پوشاندن روي آن استفاده کرده و ظرف را درون فر در بالاترين طبقه ي آن وبا پايين ترين درجه حرارت قرار دهيد ،اگر هم فر نداريد روي شعله گاز وحتما از همان ابتدا با شعله پخش کن وبا حرارت کم بگذاريد.بسته به درجات فر ها نيم الي سه ربع ساعت صبر کنيد تا آماده شود . اگر هم پس از اين مدت زمان احساس کرديد آماده نيست با همان درجه حرارت قبلي صبر کنيد تا کاملا نرم و پخته شود.

توجه 1 : براي راحتي کار بهتر است از لازانياهاي نسبتا صاف وتخت استفاده کنيد که در غير اينصورت هم مشکلي بوجود نخواهد آمد.

توجه 2 : شما مي توانيد در هنگام پختن لازانيا بعد از سه ربع ساعت آن را مرتب چک کنيد تا از پخته شدن آن اطمينان حاصل کنيد فقط مواظب حرارت بر روي دستتان باشيد.

توجه 3 : سس مايونز پيشنهاد ما براي سريع تر بودن کار است که براي راحت تر ريختن آن بر روي مواد مي توانيد مقداري از سس را داخل کيسه فريزر ريخته وانتهاي آن را سوراخ کرده ومثل قيف بر روي مواد به طور يکسان بريزيد .در غير اين صورت مي توانيد از سس سفيدي که خودتان مي توانيد درست کنيد (يک ليوان شير سردي که يک قاشق غذا خوري آرد سفيد را در آن حل کرده وروي شعله گاز خوب به هم بزنيد تا ته نگيرد و با اضافه کردن کمي کره ،وقتي به شکل مايع ماست مانندي در آمد آن را خاموش کنيد) و به جاي سس مايونز بر روي مواد بريزيد.

توجه 4 : طرز تهيه ي اين لازانيا به گونه اي است که شما با داشتن مواد در منزل هر زمان که اراده کنيد مي توانيد به راحتي آن را درست کنيد.


تهيه و تنظيم :
منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/100146/سريعترين و ساده ترين روش پخت لازانيا!
بستن   چاپ